Ύδρα Διακοπές

Μια προσωπική ματιά για τις Διακοπές στην Ύδρα

Η Ύδρα ήταν ένα από τα νησιά στα οποία άργησα να πάω διακοπές. Το πιο πιθανό είναι ότι την Ύδρα την είχα στο μυαλό μου σαν ένα ακριβό προορισμό και για αυτό την απέφευγα, ενώ είχα πάει σε όλα τα κοντινά νησιά και τις απέναντι ακτές. Έτσι για αρκετά χρόνια η μόνη μου επαφή με την Ύδρα, ήταν οι στιγμές που την έβλεπα πηγαίνοντας και γυρίζοντας από τις Σπέτσες.

Ύδρα Διακοπές

Μια από τις τόσες φορές που γύριζα από τις Σπέτσες αντί να συνεχίσω την επιστροφή μου κατέβηκα στην Ύδρα (ε μου την είχε δώσει να την βλέπω από μακριά) και πήρα το επόμενο πλοίο για τον Πειραιά. Αυτές οι λίγες ώρες παραμονής ίσα που έφτασαν για μια βόλτα μέχρι το Περίπτερο και για ένα καφέ. Ήρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου να κάνω διακοπές αλλά και φίλους στο νησί και έτσι αυτή η πλατωνική αγάπη εξ αποστάσεως έγινε τρελός έρωτας.

Γιατί την Ύδρα μόνο να την ερωτευτείς μπορείς. Για την φωτογραφική μου άποψη δεν θα μιλήσω θα αφήσω τις φωτογραφίες μου που θα δείτε σε όλες τις ιστοσελίδες αλλά και στο τμήμα του ydrainfo.gr Ύδρα Φωτογραφίες να μιλήσουν από μόνες τους. Οι διακοπές στην Ύδρα είναι μοναδικές από πολλές απόψεις.

Σίγουρα στην μοναδική ατμόσφαιρα της Ύδρας παίζει ρόλο η αρχιτεκτονική της που δημιουργεί ένα μοναδικό σκηνικό, αλλά πιο σημαντικό θεωρώ το ότι δεν υπάρχουν καθόλου αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες στο νησί. Αυτό από μόνο του αλλάζει τους ρυθμούς και το περιβάλλον των διακοπών σου στην Ύδρα. Δεν είναι βέβαια μόνο αυτά που κάνουν την Ύδρα ιδιαίτερη, αλλά θα σας τα αποκαλύψω όλα σιγά-σιγά μέσα από τα άρθρα μου και τις φωτογραφίες μου. Σας εύχομαι καλές διακοπές στην Ύδρα.

ΥΔΡΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ